• BIST 9135.11
  • Altın 2324.136
  • Dolar 32.3652
  • Euro 34.9554
  • Ankara 14 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Bursa 14 °C
  • Antalya 17 °C
  • İzmir 15 °C

Fenomen doktordan flaş DM itirafı: Ünlülerden mesajlar alıyorum!

Fenomen doktordan flaş DM itirafı: Ünlülerden mesajlar alıyorum!
Sosyal medyanın sıkça konuştuğu, “fenomen doktor” diye bilinen Berika Demir paylaşımları ile ses getirmeye devam ediyor


Tıp fakültesi öğrencisi, fenomen doktor Berika Demir, aksam.com.tr’den Ferit Ömeroğlu’na çarpıcı açıklamalarda bulundu. Türkiye’de çok tanınan ünlülerden gereksiz samimiyet içeren mesajlar aldığını söyleyen Demir, böyle mesajlar atanlara dönüş yapmadığını söyledi.
 

Niye hiç gülmüyorsun fotoğraflarda?

Açıkçası bir şey tanıtıyor oluyorum ya da modellik gibi görüyorum bunu. Günlük hayatımda insanlar ne kadar sıcakkanlı olduğumdan, güldüğümden falan bahseder ama sosyal medyada biraz daha iş gibi gördüğüm için belki de daha ciddi oluyorum. Başka özel bir amacı yok.
 

Sosyal medyadan gelen yorumlardan etkileniyor musun?

Yorumlardan etkilenmeyeli çok oldu. Başta üzülüyordum ama ne yaparsam yapayım tersini savunanlar var. O yüzden ben kendi mutlu olduğum gibi yaşıyorum.
 

Son dönemlerde paylaştığın, çok konuşulan bir video oldu. Neden paylaştın bu videoyu?

Açıkçası onu ünlü, ünsüz baya insan, aslında tanınır insanlar… çok fazla yorum ve kötü yorumu kabul etmiş gibi çok fazla hakaret alıyorlar. Ben aslında o videoda özellikle yüzümü ikiye bölerek bir tarafa makyaj yapmıştım bir tarafa yapmamıştım. Çünkü ben sınavdan çıktığımda bir paylaşım yaptığımda “Ne kadar kötü göz altların var, insan biraz kendine bakar, kadın gibi ol.” gibi mesajlar geliyor. Normal bir günde kendimi iyi hissetmiş, süslenmiş, makyaj yapmış bir fotoğraf paylaşıyorum. “Bu nasıl makyaj?” tarzında yorumlar alıyorum. Ben bu videoyla aslında insanlara yaranamayacağımızı fark ettirmeye çalıştım. Paylaştığım video sadece ünlü ya da tanınır kişilere yönelik değildi. Aslında sosyal medyası dışa açık olan tüm gençlere yönelik bir şeydi. Çünkü bana Instagram’dan şöyle yazan gençler de var: “Abla burnuma kocaman patates demişler. Orada o yorum üç gün durmuş ben bir daha arkadaşlarımın yüzüne nasıl bakacağım? Sen nasıl dayanıyorsun?” Bir genç kızın hayatını böyle karartmaları çok basit. Eğer sen kendine güveniyorsan, yaptığın şeyin doğru olduğuna inanıyorsan aslında kimseyi mutlu edemezsin. Senin boyun uzun olsa kısa olman gerektiğini söyleyecekler. Her şeyi eleştiren bir kitle... Hem gençlere yönelik, özgüvenleri olması adına böyle bir şey yaptım hem de bu yorumu yapan insanları biraz somutlaştırdım aslında. Çünkü bu insanlar günlük hayatta söyleyemeyecekleri şeyleri nasıl olsa yüzümü görmüyor diye pat pat yazıyorlar.

 

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 5405 defa okunmuştur
Haberin Devamı  1 2 3 4 
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim