• BIST 9977
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • Ankara 15 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Bursa 17 °C
  • Antalya 27 °C
  • İzmir 21 °C

Orjinal Güneş Gözlüğü Kullanmanın Göz Sağlığına Faydaları

Orjinal Güneş Gözlüğü Kullanmanın Göz Sağlığına Faydaları
Uzun süre boyunca kullanacağınız güneş gözlüklerinizi seçerken mercek kalitesini göz önünde bulundurmanız önemli. Gün boyunca güneş altında geçirdiğiniz zaman uzunsa doktorunuza danışarak size uygun merceklere sahip güneş gözlüklerini tercih edebilirsiniz

Göz alıcı şıklığın tamamlayıcı unsuru olan güneş gözlükleri ile her zaman stilinizi yansıtabilirsiniz. Artık günümüzde her mevsimde kullanılabilecek ve her yaştan insanın beğenisine hitap eden güneş gözlükleri bulmak çok kolay. Özellikle moda ikonlarının vazgeçilmez aksesuarı haline gelen güneş gözlükleri kombinlerinizin tamamlayıcısı olarak yerini alıyor.

Tarzınızın dikkat çekiç parçası haline gelen güneş gözlüklerini seçerken göz sağlığınızı da gözetmeniz önemli. Özellikle güneş gözlüğü seçimlerinizi yaparken orijinal camlara sahip modelleri tercih etmelisiniz. Stilinizi yeni baştan oluştururken göz sağlığınızı korumalısınız. Orijinal camların göz sağlığınız için önemini buradan da okuyabilirsiniz.

UV Işınlarına Karşı Koruma Önemli!

Gün boyu açık havada vakit geçirirken Rayban Round gibi güneşten gelen zararlı ışınlara karşı UV koruma sağlayan güneş gözlüklerini tercih etmelisiniz. Rayban round ile hem güneşten gelen zararlı ışınlara karşı gözlerinizi koruyabilir hem de göz alıcı şıklığınızı tamamlayan güneş gözlüklerini gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Stilinizi tamamlayacak güneş gözlüğü modelleriyle Rayban Round güneş gözlükleri tam size göre.

Mercek Kalitesine Dikkat

Uzun süre boyunca kullanacağınız güneş gözlüklerinizi seçerken mercek kalitesini göz önünde bulundurmanız önemli. Özellikle görme kusurları olan kişilerin göz sağlığını korumaları için de güneş gözlüğünün cam kalitesi önemlidir. Gün boyunca güneş altında geçirdiğiniz zaman uzunsa doktorunuza danışarak size uygun merceklere sahip güneş gözlüklerini tercih edebilirsiniz.

Güneş Gözlüğünün Cam Rengini Gözden Kaçırmayın!

Gün boyunca güneşe maruz kalma sıklığınıza göre güneş gözlüğünüzün cam rengi farklı olmalıdır. Güneş gözlüğünüz eğer gün boyu gün ışığına çok maruz kalıyorsanız ve araç kullanıyorsanız daha koyu bir renk olmalıdır. Ancak güneş ışığına daha dolaylı bir şekilde maruz kalıyorsanız veya kapalı alanlarda güneş gözlüğünüzü kullanıyorsanız daha açık camlar tercih edilebilir.

Uyarı: Sitemizde yer alan yazı, haber, makale, video, yorum ve tüm tıbbi bilgiler sadece genel bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgiler zamanla geçerliliğini kaybedebilir. Sitede yer alan bu bilgiler hiçbir zaman doktor muayenesinin yerini alamaz, doktor muayenesi ve tedavisi yerine kullanılamaz, kişisel teşhis ve tedavi yönteminin seçimi için değerlendirilemez. Bitki Ansiklopedisinde ve haberlerde yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır, uzmana danışmadan bilinçsiz kullanımda ilaçlarla etkileşime girerek ciddi yan etkiler oluşturabilir, başka bir hastalığı tetikleyebilir veya bir organınıza zarar verebilir. Sağlığınızla ilgili durumlarda lütfen uzman bir doktora danışınız. Sitemiz, uzman bir doktora danışılmadan yapılan herhangi bir uygulamadan doğabilecek zarardan sorumlu tutulamaz. Sitemizi ziyaret eden, yorum yapan ve doktorlara soru gönderen kişiler, bu uyarıları kabul etmiş sayılacaktır.
Bu haber toplam 6214 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim