• BIST 12433.5
  • Altın 7277.74
  • Dolar 44.1065
  • Euro 50.9345
  • Ankara 15 °C
  • İstanbul 8 °C
  • Bursa 10 °C
  • Antalya 16 °C
  • İzmir 18 °C

Turgut Özal Tıp Merkezi Acil Servisi tadilata alınacak

Turgut Özal Tıp Merkezi Acil Servisi tadilata alınacak
İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Acil Servisi, geniş bir alanda hizmet vermek ve yenilenmek üzere tadilata alınacak.

Başhekim Doç. Dr. Erol Karaaslan, hastanede düzenlediği basın toplantısında, merkezin Türkiye'nin önde gelen sağlık üslerinden biri olduğunu söyledi.

Mevcut 600 metrekarelik Acil Servis'in artık yetersiz kaldığını kaydeden Karaaslan, servisi 2 bin metrekareye çıkarmak ve yenilemek üzere 1 Eylül itibarıyla 3-4 aylık bir tadilata alacaklarını, bu süre boyunca acil hizmetlerini hastanenin güney cephesinde kurulan geçici acil ünitesinde vereceklerini dile getirdi.

Karaaslan, tadilat süresince acil müdahale gerektiren hastalara öncelik verip ayaktan başvuruları diğer hastanelere yönlendirileceklerini belirterek, "Vatandaşlarımızın bu süreçte bizlere anlayış göstereceğine inanıyor, sabır ve destekleri için şimdiden teşekkür ediyorum." dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1717 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim