• BIST 9693.46
  • Altın 2495.355
  • Dolar 32.3811
  • Euro 34.6983
  • Ankara 16 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Bursa 15 °C
  • Antalya 17 °C
  • İzmir 17 °C

VIP hastaya VIP hizmet geliyor

VIP hastaya VIP hizmet geliyor
Jakuzili süit odalarda yatan VIP hastalar, özel kuaförden kablosuz internete birçok hizmetten yararlanabiliyor.

MEDICANA

Ankara’da VIP uygulama
Medicana Sağlık Grubu, halen 8 hastanesinde 4 bin kişiye istihdam sağlıyor. Grup bünyesindeki Medicana International Ankara Hastanesi’nde VIP hastalara VIP hizmet veriliyor. Bu hastanenin 10’uncu katı VIP hastalar için ayrılmış. Her türlü konfor düşünülerek özel olarak tasarlanan bu kattaki tek kişilik odalar lüks otel odalarını aratmayacak özeliklere sahip.

Medicana International Ankara Hastanesi’ne gelen VIP hastalar özel olarak karşılanarak öncelikle protokol odasına alınıyor. Kurumdan ayrılana kadar işlemleri takip ediliyor ve özel elemanlarla birebir eşlik ediliyor. VIP hastaların yakınlarıyla iletişim kurmasına yardımcı olunuyor. Gerektiğinde yakınlarıyla görüşülerek hastanın işlemlerinin hangi safhada olduğu, tahmini tedavi süresi gibi konularda bilgi veriliyor. Gerektiğinde VIP hasta ve yakınlarının hastaneden gidecekleri yere ulaşımlarında yardımcı olunuyor. İstenirse taksi çağrılıyor ya da özel araçları için vale hizmeti veriliyor.

KADIKÖY ŞİFA

“VIP hizmetleri genele yayıyoruz”
Kadıköy Şifa Sağlık Grubu bünyesinde İstanbul Anadolu yakasının ilk özel hastanesi olan Kadıköy Hastanesi ile Ağustos 2010’da hizmete açılan 87 yataklı Ataşehir Hastanesi bulunuyor. Her iki hastanede de değişik boyut ve biçimlere sahip standart ve süit odalar var. Kadıköy Şifa Kadıköy Hastanesi’nde en üst katında yer alan iki süit odası oldukça geniş bir deniz manzarasına sahip. Ayrıca jakuzi, refakatçi dinlenme odası gibi lüks detaylar içeriyor.

Buna karşılık hastane yönetimi, gerek Kadıköy gerekse Ataşehir hastanelerindeki özel hizmetler için VIP uygulaması demiyor. Temel felsefelerinin hasta odaklılık olduğunu belirten Kadıköy Şifa Sağlık Grubu Pazarlama Müdürü Ayşen Özkul, “Tüm hastalarımızı en özel ve en konforlu şekilde ağırlayabilmek için gerekli şartları hastanelerimizin bütününe yaymaya çalışıyoruz. Önceliğimiz tedavi sürecini olumlu etkileyecek fiziksel şartları oluşturmak ve bunu yaparken hastalarımızı ve refakatçilerini evlerinde gibi hissettirmek. Ulusal Kalite Büyük Ödülü almış bir sağlık grubu olarak tüm hizmetlerimizi, hem fiziksel şartlar hem de hizmet kalitesi bazında VIP olarak nitelendirilebilecek şekilde sunuyoruz” diyor.
Bu haber toplam 49765 defa okunmuştur
Haberin Devamı 1 2 3 4 5 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim