"2012 1. Dönem Merkezi HKS Değerlendirmesi" hakkında duyuru

Sağlık Bakanlığı Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü Sağlıkta Kalite ve Akreditasyon Daire Başkanlığı tarafından "2012 1. Dönem Merkezi Değerlendirmesi" hakkında duyuru yayımlanmıştır.

Sağlık Bakanlığı Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü Sağlıkta Kalite ve Akreditasyon Daire Başkanlığı tarafından "2012 1. Dönem Merkezi Değerlendirmesi" hakkında duyuru yayımlanmıştır;

"Hizmet Kalite Standartları çerçevesinde Kamu Hastaneleri ile Ağız ve Diş Sağlığı Merkezleri (ADSM) ve hastanelerini kapsayan Merkezi Değerlendirmeler 81 ilde 28 Mayıs 2012 – 25 Temmuz 2012 tarihleri arasında yapılacaktır. Değerlendirmelerde, Kamu hastanelerinde Hastane Hizmet Kalite Standartları, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi/Hastanelerinde ise ADSM Hizmet Kalite Standartları kullanılacaktır. Merkezi değerlendirme kapsamında değerlendirilecek kurum listesinde yer almayan hastane ve ADSM’ler İl Sağlık Müdürlüklerince değerlendirilecektir.

Merkezi Değerlendirme Komisyonu olarak bu süreçte yer alacak olan değerlendiricilerimiz ve kurumlarımıza başarılar dileriz."

Manşetler

YÖNETMELİKTE DEĞİŞİKLİK YAPILDI