Hamilelik ve estetik, hamilelikte estetik yaptırmak doğru değildir

Hamilelikte estetik yaptırmak doğru değildir. Fakat hamilelik ve hamilelik öncesi güzellik uygulamaları yapmak kesinlikle sakıncalı değildir. Bu nedenle hamilelik dönemin de güzellik sırlarımızı okuyarak hamilelik döneminizdeki streslerden kurtulabilirsin

Hamilelikte estetik yaptırmak doğru değildir. Fakat hamilelik ve hamilelik öncesi güzellik uygulamaları yapmak kesinlikle sakıncalı değildir. Bu nedenle hamilelik dönemin de güzellik sırlarımızı okuyarak hamilelik döneminizdeki streslerden kurtulabilirsiniz. Saç bakımı, cilt sağlığı gibi önemli konulara dikkat ederseniz hamilelikte harika bir vücuda sahip olabilirsiniz.

Hamilelik dönemin de saçlar yıpranır. Bu yıpranmanın sebebi genel de stresten kaynaklanır. Çünkü stres saçları döktüğü gibi yıpratabilir. Saçlarınızın parlak ve dalgalı olabilmesi için doğal saç bakım maskelerini uygulayabilirsiniz. Hamilelikte kadınların saçlarını boyamaları uzmanlar tarafından önerilmez. Daha çok doğal yöntemler ile saç bakımınızı yaptırabilirsiniz.

Gebelik dönemin de yüz bakımı için her sabah ve akşam yüzünüzü yıkayabilirsiniz. Fakat bu yıkama sadece yüze su vurmadan ibaret değildir. Kozmetik marketler de bulunan bayan sabunlarını alabilir ve yüzünüzü ılık su ile bu sabunlarla yıkayabilirsiniz. Yüzünüzü yıkarken ılık su kullanın ve durulamak için de yumuşak havluları tercih edin.

Sağlık Merkez

Manşetler

YÖNETMELİKTE DEĞİŞİKLİK YAPILDI