Reçete varsa ilaçlar ücretsiz

Sağlık Bakanlığı tarafından Erciş'te kurulan sahra hastanesi bünyesinde oluşturulan eczane ile İstanbul Eczacılar Odası tarafından eczaneye dönüştürülen ...

Sağlık Bakanlığı tarafından Erciş'te kurulan sahra hastanesi bünyesinde oluşturulan eczane ile İstanbul Eczacılar Odası tarafından eczaneye dönüştürülen karavanda depremzedelere hizmet sunuluyor. İlaçlar, afetzede vatandaşlara doktorlar tarafından yazılan reçetelerle ücretsiz olarak veriliyor.

ŞEBEKE SUYUNU KULLANMAYIN
Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Bakteriyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Esin Şenol ise şebeke suyunun kirlenmesi sebebiyle kolera ve dizanteri gibi salgın potansiyeli ve ishal riskine dikkat çekti.

Depremzede vatandaşlar, çadır kentte hayata uyum sağlamaya başladı. Tatvan'dan gelen gönüllü berberler çadırlarda saç kesti, tıraş yaptı.Sağlık Bakanlığı tarafından Erciş'te kurulan sahra hastanesi bünyesinde oluşturulan eczane ile İstanbul Eczacılar Odası tarafından eczaneye dönüştürülen karavanda depremzedelere hizmet sunuluyor. İlaçlar, afetzede vatandaşlara doktorlar tarafından yazılan reçetelerle ücretsiz olarak veriliyor.

Manşetler

YÖNETMELİKTE DEĞİŞİKLİK YAPILDI