Sözleşmeli Özel Sağlık Hizmeti Sunucuları Hakkında duyuru

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı'nca "Sözleşmeli Özel Sağlık Hizmeti Sunucuları Hakkında duyuru" yayımlanmıştır.

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı'nca "Sözleşmeli Özel Sağlık Hizmeti Sunucuları Hakkında duyuru" yayımlanmıştır.

SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞINDAN


Sosyal Güvenlik Kurumu Özel Sağlık Hizmeti Sunucularından Sağlık Hizmeti Satın Alma Sözleşmesi’nin 10.2. maddesi “Her takvim yılının 15 Aralık günü mesai saati bitimine kadar taraflardan biri iadeli taahhütlü bir yazı ile feshi ihbar etmediği takdirde sözleşme aynı şartlarla bir takvim yılı daha uzamış sayılır. Kurum yeni bir sözleşme metni hazırlamışsa ve bunu duyurmuşsa sağlık hizmeti sunucusu tarafından 15 (onbeş) gün içinde sözleşme fesih ihbarı yapılmadığı takdirde, yeni sözleşme hükümleri geçerli olacaktır. hükmüne amirdir.

MEDULA sistemi tarafından sözleşme bitiş tarihi 31.12.2010 olan sağlık hizmeti sunucularının sözleşme tarihleri hasta mağduriyetine engel olmak amacıyla 07.01.2011 olarak düzeltilmiştir.

Ancak, sağlık hizmeti sunucuları ile yapılan sözleşmelerin yürütümü SGK İl Müdürlüklerince yapıldığından, MEDULA sistemi tarafından düzeltilen sözleşme bitiş tarihlerinin Özel Sağlık Hizmeti Sunucularından Sağlık Hizmeti Satın Alma Sözleşmesi’nin 10.2. maddesi gereğince yenilenmesini teminen bağlı bulunduğunuz Sağlık Sosyal Güvenlik Merkezlerine başvurulması gerekmektedir.

Tüm özel sağlık hizmeti sunucularına önemle duyurulur.

Duyurunun aslı için tıklayınız

Manşetler

YÖNETMELİKTE DEĞİŞİKLİK YAPILDI