• BIST 9137.21
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • Ankara 21 °C
  • İstanbul 20 °C
  • Bursa 21 °C
  • Antalya 23 °C
  • İzmir 25 °C

Daha fazla yağ yakma yöntemi

Daha fazla yağ yakma yöntemi
Vücudun, yağ yakmaya başlamak için bir ivmeye ihtiyacı vardır bunu, sıvı alımı ve baharat gibi küçük detaylarla başlatabilirsiniz

Beslenmede dikkat edilen küçük detaylar büyük farklar yaratır. Vücudun, yağ yakmaya başlamak için bir ivmeye ihtiyacı vardır ve bu ivmeyi, beslenmenizde bazı küçük detaylara dikkat ederek sağlayabilirsiniz. Aşağıdaki önerilerimizi mümkün olduğunca gündelik yaşamınızda uygulayın ve ne kadar çabuk sonuç aldığınızı görün.

YETERLİ MİKTARDA SIVI ALINMADIĞINDA YAĞ YAKIMI YAVAŞLAR

Yeterli sıvı alımı yapılmadığında, yağ yakma işlemi yüzde 3-4 oranında yavaşlar. Çünkü yalnızca yeterince su ile dolu olan hücreler yağı efektif olarak yakabilir. Bu yüzden günde 2-2,5 litre su için. Çok fazla maden suyu tüketmemeye özen gösterin. Tansiyon düşüklüğüne sahipseniz günde 1-2 bardak soda içebilirsiniz.

KESKİN BAHARATLAR METABOLİZMAYI CANLANDIRIR

Zencefil, sarımsak, Arnavut biberi, kırmızıbiber, tarçın gibi baharatlar metabolizmayı canlandırmaya yardım eder. Vücut ısısını arttırarak kalori yakma ihtiyacını yüzde 25 arttırırlar. En ideal kullanımları ise günde iki defa yemeklere katılarak tüketilmeleridir.

GÜNDE İKİ KEZ PROTEİN ALINMALI

Günde iki defa, iki porsiyon (80-100 gram) yağsız protein tüketin (tavuk, hindi, kaya balığı ya da morina). Organizma, proteini enerjiye dönüştürebilmek için % 20-25 daha fazla kaloriye gereksinim duymaktadır. Ayrıca protein kaslarınız ve saçlarınız için de faydalı bir besindir.
 

Uyarı: Sitemizde yer alan yazı, haber, makale, video, yorum ve tüm tıbbi bilgiler sadece genel bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgiler zamanla geçerliliğini kaybedebilir. Sitede yer alan bu bilgiler hiçbir zaman doktor muayenesinin yerini alamaz, doktor muayenesi ve tedavisi yerine kullanılamaz, kişisel teşhis ve tedavi yönteminin seçimi için değerlendirilemez. Bitki Ansiklopedisinde ve haberlerde yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır, uzmana danışmadan bilinçsiz kullanımda ilaçlarla etkileşime girerek ciddi yan etkiler oluşturabilir, başka bir hastalığı tetikleyebilir veya bir organınıza zarar verebilir. Sağlığınızla ilgili durumlarda lütfen uzman bir doktora danışınız. Sitemiz, uzman bir doktora danışılmadan yapılan herhangi bir uygulamadan doğabilecek zarardan sorumlu tutulamaz. Sitemizi ziyaret eden, yorum yapan ve doktorlara soru gönderen kişiler, bu uyarıları kabul etmiş sayılacaktır.
Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 5804 defa okunmuştur
Haberin Devamı  1 2 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim