• BIST 10276.88
  • Altın 2389.553
  • Dolar 32.3413
  • Euro 34.8304
  • Ankara 15 °C
  • İstanbul 16 °C
  • Bursa 13 °C
  • Antalya 20 °C
  • İzmir 20 °C

Sağlıklı Yaşamın Püf Noktaları

Sağlıklı Yaşamın Püf Noktaları
Sağlıklı yaşam ne demektir? Bunu az çok her yetişkin insan kendi cümleleriyle rahatlıkla ifade edebilir fakat kaç kişi bu yaşam şekline uyabiliyor o biraz tartışılabilecek bir durumdur.

Yaşam koşuşturması ve dengesiz beslenmeye maruz kalmak ister istemez herkesi bu konuda zorlamaktadır.

Sağlıklı Yaşamın Püf Noktaları

Yaşam kaliteniz ve beslenme düzeniniz birbiriyle orantılı olarak dengede olmalı ve hayatınıza katacağınız belirli egzersizler ile de formda olmanız yapacağınız en doğru hareket olur. Genç yaşlarda belki sizi zorlamayacak bazı dengesizlikler ileri ki yaşlarda hem sağlık problemleri yaratacak hem de vücut şeklinizde ve görüntüsünde olumsuzluklar yaşatacaktır. Hayatınızın ve bedeninizin kıymetini bilmeniz gerekiyor. Bunun için de sağlıklı yaşamın püf noktaları konusunda bilinçli olmalısınız. Son teknoloji harikası olan bir uygulamadan bahsedeceğiz sizlere ve eminiz ki bu sizin de çok ilginizi çekecek. Form Assist uygulaması nedir? Nasıl yararlanabilirsiniz? Bu konuda vereceğimiz bilgileri dikkatlice okumanızı öneriyoruz.

Form Assist İle Ön plana Çıkan Özellikler Nelerdir?

Mobil telefonlarınız elinizden ve cebinizden düşmeyen iletişim araçlarıdır. Günümüz yaşamında artık temel bir ihtiyaç haline gelen telefonlarınız ile uygulayacağınız Formassist yöntemi ile yaşam kalitenizi artıracak beslenme düzeni ve günlük spor ve egzersiz programını düzene sokuyoruz. Aşırı kilo alımı, bilinçsizce kilo verme, hareket ve egzersiz eksikliğinden kaynaklanan kilolar ve rahatsızlıklar için son derece etkili bir uygulama ile karşı karşıya kalacaksınız. Uzman diyetisyenler ve spor eğitmenleri ile bire bir irtibatta olacak şeklinde yapacağınız bu program ile kısa sürede dilediğiniz forma kavuşacaksınız.

Form Assist Uygulamasında Kimler Hizmet Veriyor?

Sağlıklı yaşam ve diyet programı için size destek verecek kişilerin tamamı üniversitenin alanıyla ilgili bir bölümünden mezun olarak uzmanlık alanında tam teşekküllü olan kişilerden oluşmaktadır. Form Assist aracılığı ile size yardımcı olacak ekipteki kişiler ile bire bir iletişimde olabilirsiniz. Uzman diyetisyeninizle yazışabilir, yemek öğünlerinizin fotoğraflarını paylaşarak fikir alabilirsiniz. Yine yapacağınız spor ve egzersiz programları ile ilgili fotoğraf ve videolarınızı spor eğitmeniniz ile paylaşabilir, önerilerini ve fikirlerini tartışabilirsiniz. Formassist hakkında daha fazla bilgi ve açıklama için formassist.net sayfasından yararlanabilirsiniz.

Uyarı: Sitemizde yer alan yazı, haber, makale, video, yorum ve tüm tıbbi bilgiler sadece genel bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgiler zamanla geçerliliğini kaybedebilir. Sitede yer alan bu bilgiler hiçbir zaman doktor muayenesinin yerini alamaz, doktor muayenesi ve tedavisi yerine kullanılamaz, kişisel teşhis ve tedavi yönteminin seçimi için değerlendirilemez. Bitki Ansiklopedisinde ve haberlerde yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır, uzmana danışmadan bilinçsiz kullanımda ilaçlarla etkileşime girerek ciddi yan etkiler oluşturabilir, başka bir hastalığı tetikleyebilir veya bir organınıza zarar verebilir. Sağlığınızla ilgili durumlarda lütfen uzman bir doktora danışınız. Sitemiz, uzman bir doktora danışılmadan yapılan herhangi bir uygulamadan doğabilecek zarardan sorumlu tutulamaz. Sitemizi ziyaret eden, yorum yapan ve doktorlara soru gönderen kişiler, bu uyarıları kabul etmiş sayılacaktır.
Bu haber toplam 8536 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim