• BIST 8718.11
  • Altın 2246.931
  • Dolar 32.3269
  • Euro 35.1867
  • Ankara 1 °C
  • İstanbul 9 °C
  • Bursa 4 °C
  • Antalya 10 °C
  • İzmir 7 °C

Vajinismus tedavi merkezi seçimi

Vajinismus tedavi merkezi seçimi
Vajinismus kadınlarda sık sık karşılaşılan bir hastalık olması ile birlikte, artık tüm bayanların baş belası haline geldi.

Vajinismus kadınlarda sık sık karşılaşılan bir hastalık olması ile birlikte, artık tüm bayanların baş belası haline geldi. Vajinismus, vajinada bulunan kasların kasılması sonucu bireylerin cinsel birleşmesine engel olur. Tedavi edilmediği süre boyunca ilişki gerçekleşmez, gerçekleştirilse bile ağrılı ve acılı geçmektedir. Buda bireyler arasındaki ilişkinin yıpranmasına, psikolojik olarak bunalıma girmelerine yol açmaktadır.

Vajinismus tedavilerinde kullanılan teknikler hastaların tedaviye yanıt verme sürelerini etkilemektedir. Parmak egzersizleri vb. gibi hasta tarafından kabul edilmeyen tedavi yöntemleri kesinlikle uygulanmamaktadır. Böylece hastanın tedaviye olumlu yaklaşımı ve huzurlu tedavi imkanı ile kişi kısa bir zamanda vajinismus sorunundan kurtulmaktadır. Vajinismus problemi ile evlendikten hemen sonra karşılaşan çiftlerin ilk aklına gelen tedavi merkezlerini araştırmaktır. Vajinismus tedavisinde merkez seçimi yaparken dikkat edilmesi gereken en önemli nokta; eşlerin güvenebilecekleri ve konusunda son derece tecrübeli merkezleri araştırmaları gerekmektedir. Araştırmalarına yardımcı olacak en iyi yol internet’dir. Vajinismus tedavilerine eş katılım şartı aranmamakla birlikte bu durum merkezden merkeze değişmektedir. Vajinismus tedavi merkezlerinde yapılan bir araştırmaya göre ‘neden çocuk yapmıyorsunuz’ gibi toplumsal sorular eşler üzerinde bunaltıcı ve psikolojik sorunlara sebep olmaktadır.

Ülkemizde vajinismus sorunu oldukça yaygındır. Vajinismus tedavi merkezi Ankara dahil bütün şehirlerimizde kısıtlı sayıda bulunmaktadır. Ülkemizde yaklaşık olarak her 10 kişiden 1’inde vajinismus problemi görülmektedir. Bu konuda tedavi merkezlerinin ve uzman kişilerin azlığı, vajinismus problemi yaşayan ailelere zor anlar yaşatmaktadır. Vajinismus tedavisi; konusunda son derece uzman kişiler tarafından, çiftler için en uygun tedavi yöntemini doğru tedavi teknikleri ile birleştirerek çok kısa bir sürede kesin sonuca ulaştırılması mümkündür.

Sizde bu problemden, vajinismus ankara tedavi merkezinde kurtulabilirsiniz.

Ayrıntılı Bilgi İçin http://www.vajinismus.com.tr sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Uyarı: Sitemizde yer alan yazı, haber, makale, video, yorum ve tüm tıbbi bilgiler sadece genel bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgiler zamanla geçerliliğini kaybedebilir. Sitede yer alan bu bilgiler hiçbir zaman doktor muayenesinin yerini alamaz, doktor muayenesi ve tedavisi yerine kullanılamaz, kişisel teşhis ve tedavi yönteminin seçimi için değerlendirilemez. Bitki Ansiklopedisinde ve haberlerde yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır, uzmana danışmadan bilinçsiz kullanımda ilaçlarla etkileşime girerek ciddi yan etkiler oluşturabilir, başka bir hastalığı tetikleyebilir veya bir organınıza zarar verebilir. Sağlığınızla ilgili durumlarda lütfen uzman bir doktora danışınız. Sitemiz, uzman bir doktora danışılmadan yapılan herhangi bir uygulamadan doğabilecek zarardan sorumlu tutulamaz. Sitemizi ziyaret eden, yorum yapan ve doktorlara soru gönderen kişiler, bu uyarıları kabul etmiş sayılacaktır.
Bu haber toplam 2810 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim