• BIST 9890.16
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Ankara 26 °C
  • İstanbul 20 °C
  • Bursa 21 °C
  • Antalya 28 °C
  • İzmir 23 °C

Sağlıklı Yaşamın Yeni Anahtarı

Sağlıklı Yaşamın Yeni Anahtarı
Asuman, kadınların hayatını kolaylaştırmayı amaçlamaktadır. Kadınlar için özenle hazırladığımız asuman.net’te yaşınız kaç olursa olsun sizin için mutlaka ilgileneceğiniz bir sayfamız var.

Asuman, kadınların hayatını kolaylaştırmayı amaçlamaktadır. Kadınlar için özenle hazırladığımız asuman.net’te  yaşınız kaç olursa olsun sizin için mutlaka ilgileneceğiniz bir sayfamız var.

Asuman.net, güzellik,beslenme, diyet, astroloji, anne ve çocuk, sağlıklı yaşamda en son güncellemeler, ipuçları ve kaynaklar ile bugünün kadını için en önemli konuları için tercih edenlerin buluştuğu yerdir. İster güvenilir bir uzmandan isterse bir DIY eğitiminden tavsiye olsun, konuları her türlü ayrıntısıyla ele alıyoruz.

Tüm sosyal platformlarda yüksek katılımlı bir kitleye sahibiz. Sağlık başta olmak üzere, Cilt Bakımı, Saç Bakımı, Makyaj, Saç Stilleri, Diyet, beslenme, anne-çocuk ve astrolojiye  odaklanıyoruz. Yeni yaklaşımımız ve iyi araştırılmış, bilgilendirici ve güvenilir içeriklerimiz sayesinde, Türkiye’nin dört bir yanındaki kadınlara daha sağlıklı ve daha mutlu bir yaşam sürmeleri için ilham vermeyi ve donatmayı amaçlıyoruz.

Asuman, sağlıkla ilgili bilgileri sağlığı insanların yaşamlarında bağlama sokan açık, tıp jargonu  olmadan yani anlaşılır bir dilde sunar. Asuman.net, tüketiciler için doğru, güvenilir, güncel sağlık ve tıbbi bilgi sağlamaya adanmış editörler ve gazeteciler tarafından üretilmektedir. Karmaşık, stresli zamanlarda karar vermenize yardımcı olmak için sorun çözen içeriğe odaklanıyoruz. Gerçek hayattaki örnekleri kullanarak yazıyoruz.

diyet-diyetisyen-elma-mezura-salata.jpg

Asuman.net Misyonu

Asuman, sağlığınıza ve refahınıza adanmıştır. Editörler, blogcular, uzmanlar ve üreticiler size daha iyi görünmenizi ve hissetmenizi kolaylaştıran sağlık haberleri, özellikler ve videolar sunar. Ancak yine de paylaştığımız bilgilerin, konuyla ilgili profesyonel danışmanlığın yerini alacağını düşünmemelidirler.

Bizden Neler Bekleyebilirsiniz?

Sağlıklı olmanın eğlenceli olması gerektiğini ve hiçbir zaman bir angarya veya suçlu hissetmek ya da hissettirmek gibi bir şey olmaması gerektiğini düşünüyoruz. Sağlık bilgilerine ulaşmak artık kolaylaştı Asuman.net’te yapmak istediğimiz, toplam yaşam revizyonu olmadan karmaşık sorunlara basit çözümler bulmak ve ziyaretçilerimizle tartışabilmektir. Okuyucular sağlıklı olabilmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Biz de buna bilgi dolu içeriklerle yardımcı oluyoruz. Biz sağlık uzmanı değiliz, ancak temel yazı işleri sütunlarımızdan biri, ülkedeki en iyi tıp, beslenme, fitness ve psikoloji uzmanlarından tavsiye ve görüş almak ve niteliklerini kontrol etmektir.

Sağlıklı beslenmeyi ve lezzetli yapılmış gıdaları seviyoruz! Bu nedenle tarifler, diyetler  ve beslenme ayrıntıları, asuman.net’te en önemli konularımızdan biridir. Kısacası kadınlar ve sağlıkla ilgili her türlü ayrıntı için sizleri sitemize davet ediyoruz.

Günümüzün kadınlarını daha sağlıklı ve mutlu yaşamlar sürmeleri için güçlendirin ve onlara ilham verin

Sizlerden istediğimiz tek şey ise dürüst yorumlarla katkıda bulunmanızdır. Okuyucularımızın bizi detaylı değerlendirmeleri bizim için özel çünkü sizin gibi bizler de yazarken öğreniyoruz. Ve bilginin ne kadar değerli olduğunu, paylaşarak çoğalacağının bilincinde sizlerle büyümek istiyoruz. Gelin siz de asuman.net’i bilgisayarınızın sık kullanılanlar menüsüne ekleyin, her gün eklenen yeni içeriklerle buluşun.

Uyarı: Sitemizde yer alan yazı, haber, makale, video, yorum ve tüm tıbbi bilgiler sadece genel bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgiler zamanla geçerliliğini kaybedebilir. Sitede yer alan bu bilgiler hiçbir zaman doktor muayenesinin yerini alamaz, doktor muayenesi ve tedavisi yerine kullanılamaz, kişisel teşhis ve tedavi yönteminin seçimi için değerlendirilemez. Bitki Ansiklopedisinde ve haberlerde yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır, uzmana danışmadan bilinçsiz kullanımda ilaçlarla etkileşime girerek ciddi yan etkiler oluşturabilir, başka bir hastalığı tetikleyebilir veya bir organınıza zarar verebilir. Sağlığınızla ilgili durumlarda lütfen uzman bir doktora danışınız. Sitemiz, uzman bir doktora danışılmadan yapılan herhangi bir uygulamadan doğabilecek zarardan sorumlu tutulamaz. Sitemizi ziyaret eden, yorum yapan ve doktorlara soru gönderen kişiler, bu uyarıları kabul etmiş sayılacaktır.
Bu haber toplam 8434 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim