• BIST 10082.77
  • Altın 2430.881
  • Dolar 32.3957
  • Euro 34.7576
  • Ankara 14 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Bursa 14 °C
  • Antalya 20 °C
  • İzmir 15 °C

Amatem’de Öğrendiklerini Sergide Buluşturdular

Amatem’de Öğrendiklerini Sergide Buluşturdular
Konya'da Beyhekim Eğitim ve Araştırma Hastanesi AMATEM Kliniğinde tedavi gören danışanların aldıkları eğitimlerin ardından yaptıkları resimler, açılışan...

Konya'da Beyhekim Eğitim ve Araştırma Hastanesi AMATEM Kliniğinde tedavi gören danışanların aldıkları eğitimlerin ardından yaptıkları resimler, açılışan sergi ile ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

Serginin açılışına, İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç, Beyhekim Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Öğretim Üyesi Mehmet Mermer, Psikiyatri Kliniği Sorumlu Hekimi Doç Dr. İkbal İnanlı, AMATEM Kliniği Sor. Doç. Dr. Erdinç Çiçek, hizmet başkanları ile birlikte danışanlara resim eğitimi veren Selçuklu Halk Eğitim Müdürlüğü kurs öğretmenleri katıldı.

Serginin açılışında konuşan İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç, AMATEM'in özel emek ve fedakârlık gerektiren bir klinik olduğunu ifade ederek, "Beyhekim Eğitim ve Araştırma Hastanemiz özellikle psikiyatri ve AMATEM Kliniği ile şehrimiz ve bölgemiz adına çok önemli bir rol üstlenmektedir. Üstlendiği bu sorumluluğu başarı ile yerine getiren kliniğimizi ilerleyen aylarda açılışını gerçekleştireceğimiz 80 yatak kapasiteli AMATEM binamız ile daha da güçlendirerek çok daha özellikli işler yapılmasını sağlayacağız. Bu kliniğimiz hem şehrimize hem de bölgemize hizmet sunacak modern bir klinik olacak. Yeni binamızda bağımlılıkla mücadele anlamında çok daha büyük etkinlikler yapılabilecektir. Bağımlılık ile mücadele tüm birimleri ilgilendiren bir birliktelik gerektiriyor. Bu anlamda ilimizdeki tüm kurumlarımız her anlamda gerekli desteği bizlere sağlıyorlar. Bu mücadeleye hep birlikte devam edeceğiz" dedi.

Beyhekim Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Öğretim Üyesi Mehmet Mermer de AMATEM'de yapılan tedavilerin başarı oranının oldukça yüksek olduğunu vurgulayarak, "Değer verilmek çıktıları ile ortaya konulan bir durumdur. Bugün burada hem danışanlarımız hem de çalışanlarımız açısından verilen değerin karşılığını ortaya koyabilmenin onurunu taşıyoruz" ifadelerini kullandı.

AMATEM Kliniği Sorumlusu Doç. Dr. Erdinç Çiçek ise "Danışanlarımızın sanata ilgileri arttıkça, yaşamları değişiyor ve çok mutlu oluyorlar. Tedavisi tamamlanan danışanlarımız burada kazandıkları hobiler ile kötü alışkanlıklardan uzak duruyorlar" şeklinde konuştu.

Uyarı: Sitemizde yer alan yazı, haber, makale, video, yorum ve tüm tıbbi bilgiler sadece genel bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgiler zamanla geçerliliğini kaybedebilir. Sitede yer alan bu bilgiler hiçbir zaman doktor muayenesinin yerini alamaz, doktor muayenesi ve tedavisi yerine kullanılamaz, kişisel teşhis ve tedavi yönteminin seçimi için değerlendirilemez. Bitki Ansiklopedisinde ve haberlerde yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır, uzmana danışmadan bilinçsiz kullanımda ilaçlarla etkileşime girerek ciddi yan etkiler oluşturabilir, başka bir hastalığı tetikleyebilir veya bir organınıza zarar verebilir. Sağlığınızla ilgili durumlarda lütfen uzman bir doktora danışınız. Sitemiz, uzman bir doktora danışılmadan yapılan herhangi bir uygulamadan doğabilecek zarardan sorumlu tutulamaz. Sitemizi ziyaret eden, yorum yapan ve doktorlara soru gönderen kişiler, bu uyarıları kabul etmiş sayılacaktır.
Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 719 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim