Mehmet Ozhaseki Haberleri
Bakan Özhaseki, Kayseri'de Yeşilay Rehabilitasyon Merkezi'nin temel atma töreninde konuştu:Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Dünya Sağlık Örgütünün hazırladığı raporlara göre dünya genelinde alkol sebebiyle senede yaklaşık 3 milyon insanın öldüğünü söyledi.18 Ağustos 2023 Cuma 14:03BASIN HABERLERİ
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Elazığ'da konuştu:"Kar yağarken dağlarda kayak yapmak, her tarafı sıkıntı götürürken balıkçıda keyif yapmak, çalışıyormuş gibi numara yapmak değil sadece ve sadece çalışmak, çalıştığını göstermek gerekir. Belediye başkanı arkadaşlarımızda bunlar var"23 Haziran 2022 Perşembe 21:43BASIN HABERLERİ
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki, aile sağlığı merkezi açılışında konuştu:AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, "Hırslarına bakarsanız, kasabaları idare edemeyecek adamlar, 'cumhurbaşkanı adayıyım' diye tafra satıp geziyorlar ortalarda. Biz de hayret içinde bunları izliyoruz ne yazık ki." dedi.29 Mayıs 2022 Pazar 17:57DİĞER HABERLER - 17:27 - Yargıtay’dan Emsal Karar: "Lazarus Fenomeni" Gerçekleşen Vakada Doktora Kusur Atfedilemez!
- 17:10 - Sağlık Eğitiminde Sinema Dokunuşu: TÜBİTAK’tan Sağlık Profesyonellerine "Mulaj" Desteği!
- 17:08 - Portekiz’de Gençlik Turnuvasında Norovirüs Kabusu: 122 Kişi Salgına Yakalandı!
- 17:06 - Gazze’de Mühendisliği Bıraktı, Türkiye’de Doktor Oldu: Dr. Mahmut Emadoğlu’nun Vefa Öyküsü!
- 16:58 - Fransa’da Korkutan Tablo: Perinatal Bebek Ölümleri Son Yıllarda Hızla Artıyor!
- 16:55 - Tıp Dünyasında Devrim: İnsan Beyin Kökünün En Detaylı 3 Boyutlu Atlası Çıkarıldı!
- 15:24 - İnegöl’de Sağlık Camiasını Yasan Boğan Ölüm: Evinde Rahatsızlanan Hemşire Sabiha Tuzcuoğlu Hayatını Kaybetti!
- 15:01 - Kadınların Korkulu Rüyasında Gizli Tehlike: Obezite Meme Kanseri Riskini Yüzde 40 Artırıyor!
- 10:43 - Sağlık Bakanı Memişoğlu’ndan "Sağlıklı Yaşam" Seferberliği: 4 Haftada 2 Milyon Vatandaşa Ulaşıldı!
- 10:42 - Fatih'te Ambulans ile İETT Otobüsü Çarpıştı: Devrilen Ambulanstaki Yaralıları Esnaf Kurtardı!
- 10:40 - Hekim Baba Kendi Evladına Şifa Arıyor: DMD Hastası Rahmi Kerem İçin Zamanla Yarış!
- 10:37 - Sağlık Bakanlığı'ndan Kritik Yaz Uyarısı: "Su İçmek İçin Susamayı Beklemeyin!"
- 10:32 - Türk Doktorların Büyük Başarısı: Dış Gebeliği Yüzde 99 Doğrulukla Tespit Eden Yapay Zeka Geliştirildi
- 17:54 - Almanya’da "Ölüm Meleği" Doktor Skandalı: 12 Hastayı Öldürdüğünü İtiraf Eden Doktora Müebbet!
- 17:49 - Bursa’da Kanserle Mücadelede Erken Tanı Seferberliği: Başarılı Hekimlere Teşekkür Belgesi!
- 17:47 - İstanbul’un Sağlık Ağı Genişliyor: 1120. Aile Sağlığı Merkezi Arnavutköy’de Hizmete Açıldı!
- 17:46 - Sağlıkta Kurumsal Dönüşüm: Sağlık Bakanlığı’nın Yeni Çalışma Kıyafetleri ve Kimlik Kılavuzu Hatay’da Tanıtıldı!
- 17:43 - Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu Karabük’te: "Dünyanın Neresinde Muhtaç Varsa Türkiye Orada!"
- 17:41 - Kırıkkale’de Çevre Dostu Hamle: Atık İlaçlar ASM’lerde Toplanarak İmha Edilecek!
- 17:05 - Kireçlenmeye Karşı Doğal Formül: Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu’ndan Çınar Yaprağı Kürü!
- 16:57 - Türk Tabipleri Birliği’nde Yeni Dönem: TTB’nin Yeni Başkanı Dr. Pınar Mualla Saip Oldu!
- 16:38 - Türk Bilim İnsanı Öncülüğünde Dünya Çapında Keşif: Nemden Enerji Üreten Doğada Çözünür Batarya Geliştirildi!
- 16:36 - Şanlıurfa’da Kaçak Diş Kliniklerine Dev Operasyon: İki İş Yeri Mühürlendi!
- 16:33 - Almanya’da Sağlık Reformu Öfkesi: Yüzlerce Gösterici Federal Meclis’e Yürüdü!
- 16:16 - Türkiye’den Depremle Sarsılan Venezuela’ya Şefkat Eli: 16 Tonluk Dev Tıbbi Yardım Yola Çıktı!
- 15:30 - KDC’de Korkutan Ebola Bilançosu: Aşı ve Tedavisi Olmayan Varyant Yayılıyor!
- 12:49 - Yüzyılın Sağlık Skandalında Kritik Gün: Yenidoğan Çetesi Lideri Fırat Sarı Hakim Karşısında!
- 12:42 - Hukukçu Çiftin Hayatını Karartan İhmal: Gebe Zehirlenmesi Teşhisinde Gecikme Avukatı Felç Bıraktı!
- 11:07 - Resmi Gazete’de Yayımlandı: TMSF, Birinci Hastanesi’ni 546,5 Milyon TL’ye Satışa Çıkardı!
- 10:12 - Sağlık Sektöründe 1 Milyar TL'lik Dev Yatırım: Daviva Avcılar Hastanesi Kapılarını Açıyor!
- 17:44 - "Kafana Takma" Demeyin! Dr. Öğr. Üyesi H. İbrahim Öztürk’ten Depresyon Uyarısı: "İradeyle Aşılacak Bir Durum Değil"
- 17:40 - Artan kronik böbrek yetmezliğine uzman uyarısı: Böbrek hastalıkları ile ilgili branş hastaneleri açılmalı
- 17:36 - Tartıdaki Rakam Aldatıcı Olabilir: Popüler Kilo Verme İlaçları Yaşam Kalitesini Artırmıyor!
- 17:34 - Yaz Sıcakları İshal Vakalarını Patlattı: Prof. Dr. Şafak Kaya Kavak’tan Hayati Uyarılar!
- 17:31 - Endometriozis Teşhisinde Tarihi Devrim: Kan Testiyle Yüzde 95’in Üzerinde Doğruluk Sağlandı!
- 17:16 - İzmir’de Tıp Literatürüne Geçecek İlklere İmza Atıldı: Kalbindeki Ölümcül Kitle Kemik Kesilmeden Çıkarıldı!
- 17:10 - Eşine Alerji Testi Yaptırırken Kanseri Öğrendi: 250’nci Mucize Nakille Sağlığına Kavuştu!
- 17:01 - Kene Kabusu Sıcaklarla Geri Döndü: KKKA Vakalarında Artış Sürüyor, Uzmanından Hayati Uyarılar!
- 16:58 - Gaziantep’te Hayat Kurtaran Adım: Yoğun Noktalara Sesli Yönlendirmeli Şok Cihazları Yerleştirildi!
- 16:53 - Doğduğu Hastaneye Muazzam Vefa: Trabzonlu Sanatçı 70 Eserini Hastalara Şifa Olsun Diye Bağışladı!
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Ve burası da bir devlet hastanesi
14 soruda Koronavirüs hakkında kendinizi test edin...
Gilaburu meyvesi kanserden koruyor
Endonezya’daki deprem: Ölü sayısı bin 203'e yükseldi
12345678
Hekim Baba Kendi Evladına Şifa Arıyor: DMD Hastası Rahmi Kerem İçin Zamanla Yarış!
Türk Doktorların Büyük Başarısı: Dış Gebeliği Yüzde 99 Doğrulukla Tespit Eden Yapay Zeka Geliştirildi
Sağlık Bakanlığı'ndan Kritik Yaz Uyarısı: "Su İçmek İçin Susamayı Beklemeyin!"
Fatih'te Ambulans ile İETT Otobüsü Çarpıştı: Devrilen Ambulanstaki Yaralıları Esnaf Kurtardı!
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim























