Kizilayda Bende Varim Projesi Haberleri
Samsun'dan kısa kısaHavza'da "Kızılay'da Ben de Varım" Projesi kapsamında dezavantajı grupta yer alan ve kırsal mahallelerde yaşayan 80 öğrenci için Samsun gezisi düzenlendi.13 Haziran 2022 Pazartesi 19:09BASIN HABERLERİ - 16:59 - Yaz Güneşi Herkese Yetmiyor: Yaşlılar ve Koyu Tenlilerde D Vitamini Riski Devam Ediyor!
- 16:57 - Egzersiz Beynin Enerji Santrallerini Koruyor: Alzheimer’a Karşı "Mitokondri" Kalkanı!
- 16:36 - Rus Bilim İnsanlarından "Sonsuz Yaşam" Açıklaması: İnsan Ömrünün Biyolojik Sınırı Belli Oldu!
- 16:34 - Diyabet ve Zayıflama İlaçları İçin "Körlük" Uyarısı: GLP-1 Grubu İlaçlar Göze Zarar Veriyor!
- 16:33 - İstanbul Sağlıkta Rekora Koşuyor: İlk 6 Ayda 130 Milyon Muayene, 1,6 Milyon Ameliyat!
- 15:23 - TÜSKA’ya Akreditasyon Yağmuru: 180 Yeni Başvuru Yolda!
- 15:13 - TÜİK Verileri Açıklandı: Yerli Turist Sağlık, Fuar ve Kongre İçi̇n 15 Milyar Lirayı Aşan Harcama Yaptı!
- 14:16 - Çocukluk Kabusu Gerçek Oldu: Yıllarca Televizyon İzlemek Beyni Gerçekten "Küçültüyor"!
- 14:02 - Bakan Işıkhan Duyurdu: Alerjik Bebeklerin Tıbbi Mamaları İçin 3,1 Milyar Liradan Fazla Destek Sağlandı!
- 13:40 - Antalya’da Tatil Yaparken Hayatı Kurtuldu: İngiliz Turiste Türk Doktorlardan "İkinci Hayat" Şansı!
- 11:32 - Danıştay’dan Hekimleri ve Hastaları Sevindiren Karar: Özel Sağlık Kuruluşları Yönetmeliği’ne Yürütmeyi Durdurma!
- 17:05 - Diyarbakır’da Teşhis Edilemeyen Hastalık: 1,5 Yıldır Reflü Sanılan Minik Hasan’ın Midesinden Binde Bir Görülen "Zar" Çıktı!
- 11:47 - ABD’de Kızamık Alarmı: Vakalar Son 35 Yılın Zirvesinde!
- 11:44 - Tüketim Alışkanlıklarında "Bilinçli Dönem": Kolajen ve Destek Ürünlerinde Araştırarak Alma Eğilimi Artıyor!
- 10:23 - Sağlıklı Yaşamın "Sessiz Kahramanı" Magnezyum: İşlenmiş Gıdalar Depoları Boşaltıyor!
- 16:00 - Güney Kore’de Yeni Dijital Çılgınlık: Hiç Gelmeyecek Kargoyu Bekleten "Dopamin Siteleri" Yayılıyor!
- 15:57 - ABD’de 'Siklospora' Alarmı: Taze Yeşilliklerden Bulaşan Parazit 500’den Fazla Kişiyi Hastanelik Etti!
- 15:28 - Emekli Sandığı Kapsamında Emekli, Malul, Vazife Malulü, Dul veya Yetim Aylığı Alanların 2026 Yılı Temmuz Dönemi Zam Farklarının Ödenmesine Dair Basın Duyurusu
- 11:46 - Diyabet Yönetiminde Tabular İki̇ye Katlanıyor: "Yasaklı Liste" Devri Bitti, Sürdürülebilir Beslenme Geldi!
- 11:42 - Fibromiyaljide Tanı Ezberleri Bozuluyor: Yalnızca Ağrı Değil "Beyin Sisi" ve Yorgunluk da Kriter!
- 11:33 - Egzersiz Sadece Kalp Kasını Değil, Kalbin Sinir Ağlarını da Yeniden Yapılandırıyor!
- 16:39 - Çin’de "Agent Hospital" Dönemi: Yapay Zekâ Doktorlar Sanal Hastanede Eğitilip Gerçek Kliniklere İniyor!
- 16:20 - Yatmadan 3 Saat Önce Yemeyi Bırakmak Kalbe İyi Geliyor: Gece Tansiyonu ve Kalp Hızı Düşüyor!
- 16:16 - Aşırı Sıcaklarda Bu İlaçlara Dikkat: Vücudun Serinleme Mekanizmasını Bozabilir!
- 13:36 - Çay Sevdalıları Dikkat: Yemekten Hemen Sonra İçilen Çay Kansızlık ve Çarpıntı Yapabilir!
- 13:34 - Erişkinlerin En Agresif Beyin Tümörü Glioblastoma İçin Bilim Dünyası Alarmda: Yeni Tedaviler Umut Oluyor!
- 13:29 - Sindirimden Kalp Sağlığına Doğal Şifa Deposu: Yüksek Lifli Besinlerin Bilimsel Faydaları!
- 13:26 - WHO ve UNICEF Dünyanın Aşı Karnesini Açıkladı: 13,5 Milyon Çocuk Hiç Aşılanamadı!
- 13:24 - Doğadaki Gizli Tehlike Lyme Hastalığı: Erken Tanı Hayat Kurtarıyor!
- 13:18 - Sarkom Tedavisinde Doğal Bileşiklerin Rolü Araştırıldı: Kurkumin Kanser Hücrelerinde Umut Veriyor!
- 13:15 - Yatağa Girdikten Sonra Ne Kadar Sürede Uyuyorsunuz? Uykuya Dalma Süresi Hakkında Bilimsel Gerçekler!
- 13:09 - Hamilelikte Uzun Süre Oturmak Tehlike Saçıyor: "Günde 10 Saati Aşanlara Kötü Haber!"
- 13:05 - Baldırda Başlayan Yürüme Ağrısına Dikkat: "Vitrin Hastalığı" Bacak Atardamar Tıkanıklığı Habercisi Olabilir!
- 10:57 - Türkiye ve Birleşik Krallık Arasında Bilim Köprüsü: Sabri Ülker Vakfı Önceliğinde Dev İş Birliği!
- 10:22 - Kendi Hastalığından Yola Çıktı, Binlerce Kanama Hastasına Umut Olan Sistem Geliştirdi!
- 16:49 - Sivas'ta Kene Tehdidi: 10 Kişi Hayatını Kaybetti, 13 Hastanın Tedavisi Sürüyor!
- 16:45 - Bedeli Ödenecek İlaçlar Listesinde Yapılan Düzenlemeler Hakkında Duyuru 2026/28
- 15:19 - Pankreas Kanserine Karşı Önleyici Aşı Araştırmasında Umut Veren Gelişme!
- 14:58 - Kan Dolaşımını İyileştiren Besinler Hangileri? Bilimsel Araştırmalar Ne Söylüyor?
- 14:56 - Protein Yaşlanmasında Devrim Niteliğinde Adım: Kalıcı Sanılan Hasarı Silen Enzim Geliştirildi!
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Ve burası da bir devlet hastanesi
14 soruda Koronavirüs hakkında kendinizi test edin...
Gilaburu meyvesi kanserden koruyor
Endonezya’daki deprem: Ölü sayısı bin 203'e yükseldi
12345678
Danıştay’dan Hekimleri ve Hastaları Sevindiren Karar: Özel Sağlık Kuruluşları Yönetmeliği’ne Yürütmeyi Durdurma!
Bakan Işıkhan Duyurdu: Alerjik Bebeklerin Tıbbi Mamaları İçin 3,1 Milyar Liradan Fazla Destek Sağlandı!
Antalya’da Tatil Yaparken Hayatı Kurtuldu: İngiliz Turiste Türk Doktorlardan "İkinci Hayat" Şansı!
TÜSKA’ya Akreditasyon Yağmuru: 180 Yeni Başvuru Yolda!
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim





















